zaterdag 24 oktober 2009

reunie en workshopswat hebben jullie mij een heerlijke dag bezorgd lieve stempelmeiden en sjraar. iemand schreef mij : een dag met een gouden randje, nou dat was het zeker ook voor mij !met de lieve hulp van angela, agitte, dorathe en miek gingen ook de workshops van een leien dakje, wat kunnen zij dat goed he ?! en dan die lunch: voortreffelijk en meer dan genoeg ! ik heb Theo en de dames nog eens hartelijk bedankt, ook namens jullie !of er een vervolg komt zien we volgend jaar wel weer, eerst moet ik een heleboel dingen uit gaan proberen met m'n verf en m'n stempels, wat dit is zullen jullie zeker nog eens zien !kijk ook eens op internet bij : hartvoorhelmond; hierop staat een filmpje met een leuke impressie van ONZE zaterdag !

maandag 12 oktober 2009

17 oktober 2009

nog 5 nachtjes slapen en dan zie ik jullie weer !!!!!
angela brengt het nieuwe tijdschrift mee, je hoeft het dan niet te bestellen, maar je kunt het direkt ter plekke kopen !
ik verheug me enorm op de reunie/workshops. in totaal zijn we nu met 35 personen ! goed he?
't was eventjes stil rondom mijn persoontje, maar ik was door mijn schoondochter uit canada verrast op een weekje mallorca : dit was heerlijk, ik ben zo verwend ! het was er warm en de zee kalm genoeg om er iedere dag in te zwemmen.......dit moest ieder jaar verplicht worden !
lieve stempelvriendinnen en vriend, ik zie jullie a.s. zaterdag en dan kletsen we verder.....
eefke