dinsdag 23 augustus 2011

bezoek......!


en wie lag daar gistermiddag tussen mijn bloemetjes een lekker tukje te doen ?
een lief klein egeltje, hij komt mijn muisjes vangen en hopenlijk ook de slakken..... en waar denk je dan weer aan : juist ja: aan penny black !

zaterdag 13 augustus 2011

paper quilt.....watercolor quilt .


Deze quilt van papier heeft een grootte van 77 cm. hoog en 52,5 cm. breed;
het zijn 330 vierkantjes van 3,5 x 3,5 cm. alles op de vierkantjes is gestempeld !!!
soms uitgeknipt vooral bij het donkere gedeelte onderaan de quilt.
Deze paperquilt in de quiltwereld ook wel bekend als een watercolor quilt, gaat over van donkere kleuren onderaan, dan lichter tot heel licht en dan naar boven weer ietsje meer kleur; zie het gehaal weer als een "landschap" de donkere aarde, overgang naar het oplichten bij de horizon, tot het licht van de lucht......

paper quilt 2

zo daar ben ik dan weer eens met een stukje geschiedenis van mijn stempeltuin.....

mijn laatste workshop voor de zomervakantie noemde ik altijd een "ditje-en-datjes" workshop, iedereen liet zich verrassen wat we gingen doen.
deze workshop was ook mijn laatste vakantie workshop,dit zelfde jaar ben ik gestopt met mijn lief en gezellig huisje, waar heel veel is gelachen en menig traantje is gevallen, waar idee-en werden uitgewisseld en waar nooit gesproken werd hoeveel stempels we hadden ! waar iedereen altijd op tijd kwam ! en waar ook veel mensen de moeite namen om van ver te komen....een plekje om van te houden en veel aan terug te denken !!!!