zondag 15 april 2012

zeist 2012

 jammer dat ik niet in Zeist kon zijn dit jaar, maar ik kreeg afgelopen week deze prachtige bloementaart van rose rozen en mijn allereerste druk van het tweede boekje; ODE AAN MIJN STEMPELTJES......, natuurlijk van Angela !

10 opmerkingen:

Marian zei

Hallo Eefke,gaat het weer?
Proficiat met je 2de boekje en ik ga het natuurlijk aanschaffen, ben erg benieuwd!
Beterschap en liefs, marian

Jolette zei

Ik hoop dat je weer vlug opgeknapt bent!
Ben benieuwd naar je boekje, je eerste boekje heb ik ook en dat vind ik prachtig!

KarinsArtScrap zei

super gaaf eefke je tweede boek.
van harte gefeliciteerd ermee.
ook van harte beterschap.

groetjes karin

Dorathe de Greef zei

Hoi Eefke,
Ik, lees maar wij allemaal, hebben je gemist op het event in Zeist. Je nieuwe boekje ziet er geweldig uit en ik durf jou al te vertellen dat het enthousiast ontvangen is door de mensen. Dit is natuurlijk heel prettig, maar belangrijker is dat jij weer opknapt en er volgende keer weer gewoon bij bent.
XOXOXOXOXOXXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX

CreaNetje zei

Hoi Eefke. Het was jammer dat je er niet was, maar je gezondheid gaat voor, en ik hoop dat het herstel ervan voorspoedig verloopt. Hopelijk ben je er het volgend jaar wel bij. Je boekje is schitterend, en heb het gelijk gekocht en s'avonds doorgespit. Helemaal SUPER! Ik wens je heel veel beterschap en veel plezier met alle dingen die je gaat doen.
Lieve groetjes Annette.

Mascha van Dijk Zimmerman zei

Lieve Eefke,
Heel veel beterschap nog zo na je operatie,wat jammer ja dat je er niet was, ik kwam speciaal voor jou,ha,a.
Maar ik heb je beide boekjes nu en vind het heerlijk om te zien en doen.
Mis het nog steeds hoor. dikke knuffel uit Schijndel van Mascha en de jongens

Agitte Huberts zei

Het was een genot om weer je mooie spulletjes te mogen stylen voor de fotografie. En het was weer top om te zien hoeveel mensen je boekje kwamen kopen. Ik hoop dat het weer een beetje goed met je gaat en volgend jaar ben je er gewoon weer bij hoor.

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Hi Eefke, Ook ik vond het jammer je niet te kunnen ontmoeten op het Event. maar ik hoop dat het weer beter met je gaat. Wat geniet ik van je beide boekjes. Eerdaags ga ik er weer mee aan de slag. Wat een prachtig werk joh en gefeliciteerd met je 2e druk van je boekje. SUPER
groetjes Marja

Anja zei

Hoi Eefke,
Inmiddels ben ik de trotse bezitter van jouw 2e boekje, wat een feest van herkenning!!! Alsof we weer met z'n allen bij jou aan tafel zitten, wat was het altijd gezellig!
Heel veel groetjes ♥, Anja

Linda zei

Hallo Eefke, ik ben een groot fan van je. Je eerste boekje heb ik, de tweede heb ik van iemand te leen. Ik ga de tweede beslist ook zelf aanschaffen. Een keer heb ik ook een workshop van jou gehad, in Sleen bij Art Journey. Het 'fijnere' werk bleek niet mijn ding te zijn, maar de landschapjes met smooch wel, ik vond het geweldig! Nu ben ik bezig met iets 'groots' geïnspireerd door jouw tweede boekje, ik ga er héél van van jouw technieken in verwerken. Ik 'werk' me te pletter aan dat project, met zeer veel plezier. Zodra het af is zal ik je een seintje geven en ondertussen geniet ik volop van jouw blog en je boekjes. Warme groet, Linda.